Manteniment d'ascensors


❱ Manteniment d'ascensors en comunitats

Fem pressupost a mida per a cada comunitat de propietaris, ajustant el preu el màxim possible a les necessitats reals de cada comunitat de veïns.

Disposem de consolidada experiència en el manteniment i servei tècnic de qualsevol marca i tipus d’ascensor.

Fem els contractes de manteniment amb total transparència, assessorament i claredat. Si no hi ha res a amagar, no cal utilitzar lletra petita ni clàusules enrevessades.

Som especialistes en aconseguir un estalvi global per a comunitats de veïns. Consulta'ns com estalviar amb l'ascensor.

❱ Manteniment d'ascensors domèstics

Fem manteniment d'ascensors unifamiliars i en habitatges particulars amb total compromís i qualitat de servei.

Oferim opcions de manteniment personalitzades i adaptades a la màxima funcionalitat pel client. Consulta'ns el teu cas.

Reparació d'ascensors multimarca


A Cardener Ascensors aprofitem els recursos que ens ofereix el teixit industrial propi del nostre entorn per oferir un servei tècnic i de reparació d'ascensors eficaç.

Obtenim qualsevol recanvi sense llargues esperes i a preus ajustats. El territori disposa de grans fabricants d’ascensors i components, referents mundials per la seva qualitat.

Ens diferenciem per una major rapidesa i flexibilitat de servei, ja que no estem subordinats a cap grup empresarial ni proveïdor. El nostre interès coincideix sempre amb el del client. Sol·licita'ns pressupost sense compromís.

Modernitzacions d'ascensors i renovació


El pas del temps, el desgast, les marques d’ús afecten als ascensors com a qualsevol màquina.

Seguretat, estètica, funcionalitat, confort, nova normativa... Hi ha moltes raons que fan que invertir en l’ascensor sigui una bona idea.

A Cardener Ascensors perllonguem la vida del teu ascensor. Oferim solucions per modernitzar l'ascensor, millorar l'eficiència energètica, millorar l’estètica de la cabina i portes, o implementar els últims avenços en confort i seguretat.

Totes aquestes intervencions es faran amb l’experiència de grans professionals i amb la millor relació qualitat preu.

A Cardener Ascensors t'assessorem, avaluarem el teu ascensor i et proposarem un pla de modernització. Consulta'ns el teu cas.

Baixades a nivell 0 i rehabilitacions


Un ascensor li ofereix la possibilitat de millorar el nivell de vida en facilitar l’accessibilitat. Això proporciona un major confort i a la vegada un valor afegit a l’edifici, incrementant el valor del seu habitatge.

❱ Baixada d'ascensor a nivell 0

A Cardener Ascensors fem estudis, sense compromís, per poder fer arribar l’ascensor a nivell de carrer. Facilitem l'accessibilitat completa a l'ascensor en la comunitat de veïns, eliminant escales o desnivells.

❱ Rehabilitació en edificis

També fem estudis, sense compromís, per instal·lar nous ascensors en edificis antics o sense ascensor.

Voleu saber si és possible instal·lar un ascensor o millorar l'accessibilitat en el vostre edifici? Contacta'ns i us proposarem solucions.