Manteniment d’Ascensors


CARDENER ASCENSORS oferim un servei de manteniment altament qualificat i a preus molt competitius. Tots els nostres tècnics estan perfectament especialitzats i familiaritzats amb els nous avenços tecnològics i les normatives actuals.

CONEIX ELS AVANTATGES DELS NOSTRES SERVEIS DE MANTENIMENT 

Som especialistes en el manteniment d’ascensors

TÈCNICS MULTIMARCA

Consolidada experiència en el manteniment i servei tècnic de qualsevol marca i tipus d’ascensor i elevadors.

Saber més 🠖  

ASSISTÈNCIA 24H | 365 DIES

Sistema de Call Center disponible les 24 hores dels 365 dies de l’any.
Assistència ràpida amb personal especialitzat.

Saber més 🠖  

ASSESSORAMENT PERSONALITZAT

Servei adaptat a les necessitats de cada client. Pressupostos personalitzats. Contractes amb total transparència i claredat.

ESTALVI ENERGÈTIC

Especialistes en estalvi global. Apliquem la millor tecnologia per estalviar averies innecessàries i reduir el consum energètic.

Saber més 🠖  

La importància de contractar el millor servei de manteniment d’ascensors

Quan fem el servei de manteniment de l’ascensor sempre s’ajusten els elements principals per a que estiguin en perfecte estat, d’aquesta manera estalvies averies innecessàries que a la llarga suposen una inversió per a les comunitats. Evidentment, garantint la seguretat dels usuaris i seguint la normativa actual que ens exigeix la legislació vigent.

Solucionem les averies que es produeixen prioritzant la reparació a la substitució, sempre que sigui possible. D’aquesta manera assegurem un correcte manteniment preventiu, amb uns preus molt competitius i sense esperes.

Manteniment d’ascensors multimarca


Som tècnics multimarca. Treballem amb qualsevol marca d'ascensor: OTIS, SHINDLER, ORONA, KONE, THYSSEN KRUPP, TKE, ASZENDE, ENINTER entre d’altres, i de qualsevol tipus d’elevador, puja-escales, plataforma... ja sigui elèctric o hidràulic.

El manteniment d’ascensor que millor s’adapta a les teves necessitats


PREUS AJUSTATS

Fem un pressupost a mida per cada client i comunitat per poder ajustar-nos amb el preu el màxim possible. Si vols saber quan val el manteniment del teu ascensor, demana informació sense cap compromís.

FLEXIBILITAT

Fem els contractes amb total transparència, assessorament i claredat. Si no hi ha res a amagar no cal utilitzar lletra petita, ni clàusules enrevessades.
Posem a la teva disposició un ampli ventall de possibilitats per que el teu contracte s’adapti el millor possible a les teves necessitats.
Descobreix les nostres opcions de contractes més habituals.

ASSESSORAMENT

Assessorem als nostres clients de forma GRATUÏTA, sobre els possibles tràmits legals que comporten els ascensors i ens preocupem de fer totes les gestions necessàries per dur a terme el canvi de conservador, per que no suposi cap preocupació per al client.

ESTALVIA
EN EL MANTENIMENT DE L’ASCENSOR


Vols saber com estalviar en el manteniment de l’ascensor? Realitzem assessorament i estudi d’estalvi energètic de manera GRATUÏTA per reduir despeses de manteniment.