Estalvia en el cost de manteniment de l’ascensor

A Cardener Ascensors oferim SERVEI INTEGRAL per a l'ascensor a uns preus molt competitius.
Som experts en el manteniment d'ascensors multimarca.

Realitzem assessorament i estudi d’estalvi energètic de manera GRATUÏTA als nostres clients ,   ajudant a reduir despeses per tu i la teva comunitat de veïns.

Des de les nostres delegacions, donem àmplia cobertura de servei a la major part del territori de Catalunya amb la màxima rapidesa i eficàcia.


Vols saber el preu de manteniment del teu ascensor?

Informa’t sense cap compromís. Deixa les teves dades i un assessor de Cardener Ascensors es posarà en contacte per informar-vos de totes les variants pel manteniment del teu ascensor, amb el preu més ajustat a les vostres necessitats.

    D'acord con l'establert por la Llei Orgànica 15/1999, li informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporats a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat Cardener Ascensors S.L. con la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça Ctra. De Vic, 78 1er pis b 08241, Manresa. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.